DevOps Engineer


  • The Phoenix Project: A Novel About IT, DevOps, and Helping Your Business Win

    Deze roman volgt Bill Palmer, een middenmanager bij Parts Unlimited. Hij wordt geconfronteerd met de uitdaging om de productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf te verbeteren door IT-projecten te implementeren. Dit boek legt DevOps-principes uit in een leesbaar formaat dat zowel technische als niet-technische professionals kan aanspreken.

  • Continuous Delivery: Reliable Software Releases through Build, Test, and Deployment Automation

    In dit boek beschrijven David Farley en Jez Humble hoe je betrouwbare software kunt bouwen en leveren met behulp van automatiseringstechnieken zoals Continuous Integration (CI) en Continuous Delivery (CD). Ze geven ook praktische tips over hoe je CI/CD kunt implementeren in jouw organisatie.

  • The DevOps Handbook: How to Create World-Class Agility, Reliability, & Security in Technology Organizations

    Geschreven door Gene Kim et al., is dit handboek een must voor elke organisatie die wil profiteren van DevOps. Het bevat best practices voor het creëren van wereldklasseagilitiet , betrouwbaarheid en veiligheid binnen technologieorganisaties.

  • “Effective Devops”

    “Effectieve Devops” is geschreven door Jennifer Davis en Ryn Daniels. In dit boek leer je wat nodig is om effectief samen te werken tussen ontwikkelings-, operaties- en QA teams om snelle iteratieve releases mogelijk te maken. Ook wordt er ingegaan op verschillende tools die hierbij helpen.

  • “Infrastructure as Code”

    “Infrastructuur als code” is geschreven door Kief Morris. In dit boek leert hij je hoe je infrastructuur als code kunt schrijven met behulp van populaire open source tools zoals Chef of Puppet. Hiermee maak je herhaalbare processen waardoor het gemakkelijker wordt om complexe systemen te configureren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *