Automation Engineer


  • Automation Engineer Handbook

    Dit boek is een gids voor automatiseringsingenieurs die hun kennis willen vergroten. Het biedt informatie over de technologische ontwikkelingen in het veld, waaronder machine learning, artificiële intelligentie en big data-analyse. Ook worden er tips gegeven hoe je als automation engineer effectief kan samenwerken met andere afdelingen.

  • The Automation Engineer’s Guide to Python

    Dit boek richt zich op het leren van Python door middel van praktijkvoorbeelden. Er wordt ingegaan op verschillende aspecten zoals variabelbeheer, functies en objectoriëntatie. Daarnaast bevat het ook informatie over hoe je bestaande code aanpast om te passen bij jouw specifieke project.

  • Industrial Automation: A Practical Approach

    In dit boek staan praktische benadering van industriële automatisering centraal. Het behandelt alle belangrijke conceptuele principes die nodig zijn om eenvoudige tot complexe systemen te bouwen en te implementeren. Ook wordt er uitgelegd welke hardwarecomponenten moet je gebruiken om echt werkende systemem te creëren.

  • “Process Control & Automation”

    “Process Control & Automation” is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij procesbesturing of -automatisering in de chemische processindustrie. In dit boek vind je informatie over procesinstrumenteering, regelaarsystemengeneratorontwerpen en meer.

  • “Robotic Process Automation: The Definitive Guide”

    “Robotic Process Automation: The Definitive Guide” is gericht op degene die geïnteresseerd zijn in robotic process automation (RPA). Dit boek leg uiteenzetting hoe RPA-technologien kunnen wordend toegepast om menselijke taken efficiënter uit te voeren en wat de voordelne hiervan zijn.

  • >


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *